Over ons

In 2017 ontstaan uit een fusie tussen de ambtelijke organisaties van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Sindsdien zetten we ons met zo’n 470 collega’s in voor drie gemeentebesturen, drie gemeenteraden, tienduizenden inwoners, ondernemers, verenigingen, maatschappelijke organisaties en onze collega’s.
Met meer mensen hebben we meer kennis in huis. Zijn we slagvaardiger. Bieden we betere service. We adviseren én voeren de gemaakte keuzes uit. Denken vanuit de opgaven die er liggen, vanuit ‘de bedoeling’, niet vanuit de regels. We zijn creatief in de oplossingen die we bieden. Samen werken we hard aan het bereiken van resultaten voor onze dorpen en de besturen. We zijn groot genoeg om specialist te kunnen zijn. En klein genoeg om zichtbare impact te hebben in de gemeenten waarvoor we werken. We zijn volop in ontwikkeling. Omarmen diversiteit. Streven naar een cultuur, waarin we ons allemaal betrokken en gewaardeerd voelen en vanuit de eigen kracht het verschil maken. Kwaliteit als basis en diversiteit als kracht. Daarin ligt ons succes.

Over Hillegom, Lisse en Teylingen
We werken voor drie gemeenten en voor vijf dorpen: Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Stuk voor stuk karakteristieke plaatsen in de Bollenstreek. Fantastisch gelegen: bij duinen, strand, weidegebied en de Kagerplassen. In een gebied vol cultuurhistorie. Dorpen met een rijk verenigingsleven. En volop in ontwikkeling. Dichtbij steden als Haarlem, Amsterdam, Den Haag en Leiden. Geliefd om te wonen én te werken.
 
Onze domeinen en teams
Onze werkzaamheden zijn divers. We hebben onze specialismes opgedeeld in domeinen en teams.

 

Ga naar het begin