Domein Bedrijfsvoering - de teams stellen zich voor

Team Communicatie

Als Team Communicatie zijn wij de ogen en oren van onze organisatie. We zien online en offline wat er in onze gemeenten gebeurt. Daarbij adviseren we proactief om de communicatie verder te verbeteren. We werken voortdurend aan een goede verbinding tussen samenleving, bestuurders en werkorganisatie. Ook versterken wij de interne communicatie. Ons team bestaat uit (strategisch) adviseurs, communicatiemedewerkers en webredacteurs. Samen werken we aan de communicatieve speerpunten van de gemeenten Lisse, Hillegom, Teylingen. Dat doen we uiteraard helder en begrijpelijk.

Team Financiën

Een uitstekend gevoel voor cijfers, dat is onze basis. Zonder dat geen begroting, jaarrekening of tussenrapportages. Maar daarmee zijn we er niet. We zorgen ervoor dat alle financiële processen van vier organisaties op rolletjes lopen. We adviseren organisatie, management en gemeentebesturen over de cijfers. Ook nemen we iedereen mee in de ontwikkelingen op financieel gebied. We denken mee bij projectvoorstellen. Wij overzien de hele breedte van het financiële werkveld. We zorgen voor een gezonde, financiële basis. En in alles houden we de kwaliteit van de output en de dienstverlening voor ogen. We komen met doordachte en passende oplossingen. Echt veel meer dan het financiële geweten van de organisatie, dat zijn wij!
Twee clusters maken ons team: Advies & Planning & Control (APC) en Administratie & Beheer (A&B). Wij werken aan onze ontwikkeling. Persoonlijk en als team.

Team P&O

Bij P&O geloven we in onze medewerkers. Onze successen hebben we immers aan hen te danken. Niet zo gek dus, dat wij hun allergrootste supporters zijn. Door dik en dun. We zijn er op ieder punt in hun carrière bij HLTsamen. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste werkdag. En ook nog daarna. Ons werk is heel veelzijdig. We zijn een heel gemêleerd gezelschap: beleidsmedewerkers, adviseurs in allerlei smaken: P&O, organisatie, arbeidsmarktcommunicatie & werving, HLT@work en LEAN. En natuurlijk onze onmisbare ondersteuners: de (salaris)administrateurs. Wij zijn een hecht team. Hard werken en plezier maken gaan bij ons hand in hand. En onze koektrommel is altijd vol!

Team Juridische Zaken

Wij zijn een team van professionals: juridische adviseurs, een functionaris gegevensbescherming en ondersteuning. Voor goede en gedegen juridische adviezen op allerlei gebieden ben je bij ons aan het juiste adres. Ook de juridische control op voorstellen voor de colleges, gemeenteraden en het bestuur van de werkorganisatie ligt bij ons. We delen onze kennis graag, met elkaar en met de organisaties. Dat doen we niet alleen vanachter ons bureau. We komen ook naar onze klanten toe. We zijn zorgzaam voor elkaar. Springen bij als dat nodig is.

Team Bestuurs- en managementondersteuning

Ondersteuners in hart en nieren, dat zijn wij. Of we nu de colleges, directie, ondernemingsraad of ons management ondersteunen. Dankzij ons kunnen zij zich richten op hun echte werk. Bij ons alle 19 zit het leveren van een goede dienstverlening in het bloed. Al onze klanten kunnen op ons bouwen. Kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Ad hoc werken, prioriteiten stellen, snel schakelen en doorvragen naar de kern van de zaak? Vanzelfsprekend! Net als nauwkeurig werken en initiatieven nemen. Veerkracht, inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel? Zijn ons aangeboren! Wisselende werkdruk? Wisselde werkplekken? Geen probleem! We zijn echte duizendpoten. Voelen ons heel betrokken bij ons werk. Bij elkaar. Bij onze klanten. We werken verspreid over drie locaties.

Team Automatisering

Ons team bestaat uit 20 mensen. Iedere dag zijn we bezig met waar we blij van worden: ICT-systemen en infrastructuur. We maken ze beter. Lossen problemen en storingen op. Houden ervan met onze klanten mee te denken. We volgen alle trends en ontwikkelingen op technologiegebied op de voet. Ze volgen elkaar in een steeds rapper tempo op. Het is aan ons om daar op tijd op in te spelen. Beter nog: om erop te anticiperen. Kampioen veranderaars, dat zijn we. We hebben hart voor de zaak en ons motto is: Team Automatisering maakt het mogelijk!

Team Informatiebeleid en Beheer (IBB)

Ons team bestaat uit 25 medewerkers. We zijn een divers gezelschap. Adviseurs, beleidsmedewerkers, beheerders basis- en kernregistraties, informatiespecialisten, DIV- consulenten en medewerkers postregistratie.
Informatiemanagement, informatiebeveiliging en informatiebeheer zijn ons op het lijf geschreven. Met liefde zetten we ons in voor soepele informatiestromen binnen de organisaties. We maken ons hard voor interne en externe klanttevredenheid. We werken in een omgeving die sterk in ontwikkeling is. Komt heel goed uit: we zijn gek op dynamiek.

Team Facilitaire Zaken

Wij zijn een team van praktisch ingestelde en gedreven collega’s. Met veel gevoel voor dienstverlening. Zo geven we invulling aan de verschillende disciplines van het facilitaire werkveld, zoals facilitair beleid, gebouwbeheer, verzekeringen en gastheerschap. We faciliteren zes locaties, waaronder de vier werklocaties van HLTsamen. Wát we ook doen, we doen dat iedere dag met een lach. We weten van aanpakken. Bloeien op bij een beetje reuring. Nuchter als we zijn, kunnen we nog wel eens direct zijn in onze communicatie. Maar eerlijk zijn we ook. Je weet precies wat je aan ons hebt. We werken heel zelfstandig, maar helpen elkaar waar dat nodig is. Onze collega’s kunnen op ons bouwen. Samen zijn we een hecht team. Dat is onze kracht.

Ga naar het begin