juridisch adviseur ruimtelijke ontwikkeling
32-36 uur
Lisse
Ben jij een juridische professional met ervaring en expertise in de publieke sector? Wij zijn op zoek naar juridische adviseurs die vertrouwd zijn met de juridische landschappen van overheidsinstanties. Als onderdeel van ons team krijg...
beheerder sport en spelobjecten
32-36 uur
Sassenheim
Draag jij graag jouw steentje bij aan een mooie, doelmatige en veilige openbare ruimte en gaat jouw hart daarbij vooral uit naar alles rondom recreëren in de openbare fysieke leefomgeving? Dan is onze vacature voor een beheerder sport- en ...
toezichthouder wegen
36 uur
Hillegom/Lisse/Teylingen

Wil je graag zorgen voor een goed onderhouden buitenruimte, waar veilig gebruikt van gemaakt kan worden? Vind jij het nakomen van afspraken en samen resultaten maken belangrijk? Solliciteer dan meteen en kom bij ons werken!

Medewerkers aan het woord

Als coördinator Leren & Ontwikkelen heb ik met veel collega’s contact, wat mijn werk leuk en afwisselend maakt. Meer...

Leontien Elvader, Coördinator leren & ontwikkelen

Elke dag met plezier aan de slag!. Meer...

Celeste Huijsen, Juridisch adviseur

Bij HLTsamen kan ik mijn passie voor en kennis over vastgoed kwijt. En lever ik mijn bijdrage aan een betere maatschappij. Meer...

Annemiek Schipaanboord, assetmanager vastgoed

Als ik uit het raam kijk, weet ik waarvoor ik bezig ben. Meer...

Jeroen Tomassen, Gemeentesecretaris Teylingen / Directeur HLTsamen

HLTsamen kenmerkt zich door een informele sfeer en collega’s, die altijd bereid zijn elkaar te helpen. Ik voel me hier vanaf dag één heel erg thuis. Meer...

Harco Peschier, Projectleider I&A

De domeinen en teams stellen zich voor

Domein Bedrijfsvoering

Het Domein Bedrijfsvoering adviseert en ondersteunt de besturen en de andere domeinen. We hebben veel expertise in huis. Of het nu om financiën, communicatie of personeelszaken gaat. Maar ook bij juridische zaken, managementondersteuning, automatisering, informatiebeheer en facilitaire zaken zijn wij de partner. Wij helpen graag!

Domein Buitenruimte

Wie regelt in onze gemeenten het asfalteren van een weg? Het repareren van een brug? Of het versterken van de biodiversiteit? Dat doen wij! Domein Buitenruimte zorgt voor een prettige omgeving om te wonen, te werken en te recreëren. Want de buitenruimte is van iedereen!

Domein Ruimtelijke Ontwikkeling

Hoe richten we onze dorpen in zodat het fijne plekken blijven? Niet alleen om te wonen en te werken. Maar ook om te recreëren en aan het verkeer deel te nemen. Daar houden wij ons bij Ruimtelijke Ontwikkeling dagelijks mee bezig! Wij nemen initiatief en werken plannen uit! 

Domein Maatschappelijke Ontwikkeling

Bij Maatschappelijke Ontwikkeling lopen we warm voor een samenleving, waar iedereen tot zijn recht komt. Elke dag zetten we ons hiervoor in. Met hart en ziel. Zodat alle inwoners van onze gemeenten naar vermogen kunnen deelnemen en bijdragen. Dit doen we samen met inwoners en professionals. 

Domein Strategie en Projecten

Wij werken bevlogen aan vraagstukken uit de samenleving. In onze strategische rol begeleiden we vooral processen die breder georiënteerd zijn. Bijvoorbeeld bij regionale of organisatiebrede projecten. We kijken daarbij actief naar ontwikkelingen om ons heen, zowel binnen als buiten de organisatie. En maken de koppeling daartussen.

Domein Publieksservice

Goede service verlenen zit bij ons in de genen. We helpen graag. En we deinzen er niet voor terug om moeilijke vragen te beantwoorden. Het geeft ons een goed gevoel om écht iets voor inwoners te betekenen.

Ga naar het begin