Domein Strategie en Projecten

Domein Strategie en Projecten

Wij werken bevlogen aan vraagstukken uit de samenleving. In onze strategische rol begeleiden we vooral processen die breder georiënteerd zijn. Bijvoorbeeld bij regionale of organisatiebrede projecten. We kijken daarbij actief naar ontwikkelingen om ons heen, zowel binnen als buiten de organisatie. En maken de koppeling daartussen.

Het domein Strategie en Projecten kent een team van strategische adviseurs, projectleiders, projectondersteuners en een data-analist. Wij zijn sterk extern georiënteerd. Bevlogen werken we aan vraagstukken uit de samenleving. We verbinden en zijn daarom veel op pad. Tenslotte gebeurt het in de buitenwereld. We scannen intensief de horizon van HLTsamen. Vertalen dat door naar concrete aanvullingen en aanpassingen in beleid en organisatie.

We werken nauw samen met de verschillende domeinen en teams binnen HLTsamen. En bewaken daarmee een integrale aanpak. Ook zijn we politiek georiënteerd. We zijn de bewaker van strategische doelstellingen en hebben aandacht voor het positioneren van inhoudelijke boodschappen die intern zijn ontwikkeld. Tenslotte zijn we een leuk team. We komen op gezette tijden graag bij elkaar op onze uitvalsbasis in Lisse. We helpen elkaar en voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het geheel.  

Ga naar het begin