Medewerkers aan het woord

‘Elke dag met plezier aan de slag!’

Sinds maart 2023 werk ik bij het team Juridische Zaken. Een team met professionals, die allen behulpzaam en gedreven zijn, waardoor je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Bij HLTsamen werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar draag je ook bij aan een betere samenleving. Bovendien zorgt HLTsamen voor een fijne balans tussen werk en privé, wat echt een verademing is. Hier voel je je gewaardeerd, werk je in een leuk team en kan je elke dag met plezier aan de slag.

Celeste Huijsen, Juridisch adviseur

Bij HLTsamen kan ik mijn passie voor en kennis over vastgoed kwijt. En lever ik mijn bijdrage aan een betere maatschappij.

Ik heb ervoor gekozen om bij HLTsamen te gaan werken omdat ik in Lisse woon en de vastgoedportefeuille ken. Inmiddels weet ik dat er een prettige werksfeer is en ik fijne collega’s heb.

Mijn collega’s en ik spelen een belangrijke rol in al het vastgoed dat de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen zelf in bezit hebben, of huren. Zo hebben we de rol van eigenaar, technisch beheerder en budgetbeheerder. Daarnaast zijn we bezig met verduurzaming en circulariteit van het vastgoed.

Aangezien het gebruik van de panden gelinkt is aan wettelijke taken, of aan het algemene belang van een gemeente, leer ik iedere dag bij over alle rollen die de gemeente vervult in de maatschappij.

Doordat de gemeente zo divers is, zijn er ook genoeg ontwikkelkansen, waarin je gesteund wordt. Uiteraard ben je zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling.

Annemiek Schipaanboord, assetmanager vastgoed

Als ik uit het raam kijk, weet ik waarvoor ik bezig ben.

Met het werken voor HLTsamen ben ik betrokken bij belangrijke maatschappelijke vraagstukken voor de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen én de regio Duin- en Bollenstreek. Het geeft met me veel voldoening om samen met bevlogen collega’s, en partijen buiten de gemeente, te werken aan dorpen, waarin het fijn wonen, werken en recreëren is. De organisatie is sterk in ontwikkeling en richt zich steeds meer op de samenleving. Ik krijg veel ruimte om deze ontwikkeling mede vorm te geven. Ik krijg daarnaast veel ruimte voor mijn eigen ontwikkeling.
 

Jeroen Tomassen, Gemeentesecretaris Teylingen / Directeur HLTsamen

‘Als coördinator Leren & Ontwikkelen heb ik met veel collega’s contact, wat mijn werk leuk en afwisselend maakt.’

Bij HLTsamen heb ik de kans gekregen om door te groeien naar de functie coördinator leren & ontwikkelen bij het team HR. Een fijn team om in te werken, ik zit hier echt op mijn plek! Sinds september 2022 heeft HLTsamen een leerplatform, de ‘HLTacademy’.  Ik ben er trots op dat ik als projectleider een bijdrage heb kunnen leveren aan de lancering van dit leerplatform. HLTsamen biedt haar medewerkers hiermee de kans om je op een laagdrempelige manier te ontwikkelen. De balans tussen werk en privé ervaar ik als goed. Het vertrouwen dat ik hier krijg, geeft me vrijheid om mijn werk op de juiste manier te kunnen indelen.

Leontien Elvader, Coördinator leren & ontwikkelen

‘HLTsamen kenmerkt zich door een informele sfeer en collega’s, die altijd bereid zijn elkaar te helpen. Ik voel me hier vanaf dag één heel erg thuis.’

Na een lange carrière in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor een functie, waarin ik iets kan betekenen voor de lokale samenleving. Als projectleider I&A werk ik aan veel verschillende projecten, waarvan ik direct de impact terug zie in onze organisatie en in onze gemeenten. Zo stuur ik in mijn rol als projectleider verkiezingen een team aan, dat er bij elke verkiezing voor zorgt dat de 65.000 stemgerechtigden in onze gemeenten hun stem op een goede manier kunnen uitbrengen. Een superleuk project, waarmee we onze inwoners direct van dienst zijn en we ons als organisatie goed kunnen presenteren.

Harco Peschier, Projectleider I&A
Ga naar het begin